Om oss

Futsal.se har funnits på nätet sedan 2003 och driver utvecklingen av futsal i Sverige. Från och med juni 2017 har vi omformat oss till ett nätverk av föreningar som alla värnar om futsalens utveckling i Sverige.

Nätverkets vision är att futsal ska vara fullt integrerat i Svensk fotboll och ha samma möjligheter som fotboll, trots att det är i vår mening en annan idrott.

Nätverkets mission är att via lobbying i första hand utveckla futsal i Stockholm och i andra hand futsal i Sverige. Därmed sagt att vi hälsar alla föreningar välkomna fast fokus just nu är att få igång futsal i Stockholm som ligger efter.

Våra mål är grupperade inom fyra områden. De mätbara målen kommer att rimma med de strategiska mål SvFF sätter upp i kommande strategisk plan.

  •  Herrelit
  •  Damelit
  •  Ungdom
  •  Föreningsutveckling

Deltagarna i nätverket består av representanter för föreningar som har anammat futsal som en del eller som hela sin verksamhet.

Vi verkar genom ett internt diskussionsforum där vi diskuterar, vår websida där vi informerar samt vår Facebookgrupp där vi publicerar våra tankar. Dessutom arbetar vi via formella skrivelser till organisationer och myndigheter för att driva vår sak. I det fall en deltagare i nätverket vill reservera sig mot en skrivelse ska detta framgå av skrivelsen.

Vi tar emot nya deltagare i nätverket från hela Sverige förutsatt dessa vill aktivt bidra till utvecklingen av futsal i Sverige. Kontakta oss och berätta hur din förening vill bidra till detta.