4 augusti, 2015

Cuper

På denna sida listar vi alla cuper i futsal i Sverige som har riktiga futsalregler. Saknas Er cup så kommentera längst ned på sidan med länk till denna eller kontakta oss så lägger vi upp denna här. Se även vår sida för partnerskap hur er cup kan få ytterligare marknadsföring via futsal.se.

Stockholm Futsal Cup

Sveriges äldsta futsal cup? Spelas i allhegonahelgen. Öppen för alla lag och klasser.

Elite Futsal Cup

Göteborgs bästa cup? Öppen för kamrat-, korp- och företagslag.

Kamrat-SM

Vilket är Sveriges bästa kamratlag? Öppen för företag, kamratlag, korplag etc. Spelas på olika orter och tider varje år.

Oden Cup

Matcher dygnet runt från fredag kväll till söndag eftermiddag 64 lag i fyra olika åldersgrupper Dubbla gruppspel plus A- och B-finalspel som grundtanke Upp mot 1000 personer i publiken i finalspelet. Har ni aldrig upplevt Oden Cup i Falköping? Då är det dags! Alla ni som varit med tidigare vet ju vilken fotbollsfest det är. Oavsett om det handlar om att avsluta fotbollsåret 2014 eller samla ihop gängetinför 2015 så är Oden Cup ett gyllene tillfälle. Vi garanterar er minst sex matcher. Oden Cup har fyra åldersgrupper, F16, F19, P16 samt P19.

Trettondagscupen

IFK Österåker FK arrangerar Trettondagscupen. Vi gästas varje år av ca 150-200 deltagande lag. Cupen spelas mellan i trettondagshelgen i Åkersberga Sporthall och Hackstahallen i Åkersberga. Cupen är en endagscup för åldersklasserna P98-P08 samt F98 och F03-F06. Cupen brukar vara mycket uppskattad bland besökande lag då vi försöker ha ett bra spelschema där de flesta klasser spelas klart på 5 timmar, vi har domare med många års erfarenhet och då vi spelar i bra hallar med gott om plats för alla besökare.

Dina cupen

Beskrivning saknas

GAZ-cupen

Lidingö Gazoliners FC håller i GAZ-CUPEN som är öppen för lag i de lägre divisionerna (div 6-7), korplag, veteranlag, studentlag, företagslag eller kompisgäng som vill delta.

Nyköping Futsal Cup

Nyköpings BIS bjuder in till andra upplagan av Nyköping Futsal Cup för dam- och herrlag. Nyköping Futsal Cup spelas mellan den 29-30 januari 2016 på Rosvalla i tre olika hallar under samma tak. Gruppspelet startar fredag kväll från kl. 17:00 för mestadels lokala lag. Sedan fortsätter turneringen under lördagen med både grupp- och slutspel. Detta gäller lika för både dam- och herrlag. Välkomna till Nyköping och Rosvalla – ”Sveriges bästa arena”!

Sportshopen Futsal Cup

Beskrivning saknas

Skövde Futsal Cup

Spelas lördag 28 november i Sveriges Nationalarena för Futsal, Arena Skövde.
Endagscup för Damsenior och Herrjunior(P19).

Brônske Night Open

Brônske night open som går av stapeln 27-28 november. Som vanligt spelas turneringen i Arvika sporthall med start på fredagskvällen.

 

Övriga cuper

Spelade cuper

 

uppstallning_iran_500