29 juli, 2018

Coaching

Futsal växer så det knakar i Sverige men utbildningar och stöd för engagrade ledare saknas än så länge. Ove Holmberg, Sveriges ende UEFA B certifierade futsaltränare och med mission att utveckla futsal i Sverige, erbjuder er förening fri konsultation på en timme i form av en inspirationsträff med er styrelse eller ett träningspass med era ledare och lag. Endast resekostnad tillkommer om det anordnas i era lokaler. Boken om futsal ingår i erbjudandet. Kontata ove.holmberg@gmail.com vid intresse. Vill ni sedan fortsätta samarbetet så är kostnaden 1000:-/h plus resekostnad. Ett förslag är att anordna en kväll i era lokaler för era ledare. Dock max 12 personer.

Ove Holmberg, UEFA B certifierad i futsal och 15 års erfarenhet av futsal.Ove Holmberg, Sveriges ende UEFA B certifierade i futsal och 15 års erfarenhet av futsal.

Bilder från genomförda träffar

Träning med Hässelby SK P02

Träning med Hässelby SK P02

Styrelseinfo med IF Olympia

Styrelseinfo med IF Olympia

Referenser

”-Ove besökte oss ute i Vallentuna med en träning om hur vi kommer ur hög press. Ove var tydlig och alla damerna förstod direkt vad han menade. Det gjorde att de följde hans råd och utförde övningarna på bästa sätt.”
Kennet Hellberg, Vallentuna Damfotboll. Betyg 5(5)


”- Ove höll en träning med tema sulspel och rörelse för våra pojkar 06. Träningen var väl anpassad för ålder och nivå. Tydlig och uppskattad av spelare och ledare.”
Patrik Landin, Tränare Huddinge IF pojkar 06.  Betyg 5(5)


”- Ove med mest och bäst erfarenhet av futsal besökte oss på Vikingavallen och höll i en futsalträning med 15 av våra ungdomsspelare och deras ledare, vilket var väldigt uppskattat. Välorganiserat och mycket bolltouch genomsyrade passet. Väldigt bra kvalité!”
Daniel Melki, IK Frej. Betyg 5(5)


”- Vi har haft Ove som futsaltränare för våra 15 åriga tjejer och som coach för oss ledare. Ove har ett fantastiskt engagemang och stort kunnande som han kan förmedla på ett pedagogiskt och inspirerande sätt.”
Thomas Thernström, Boo FF. Betyg 5(5)


”- Ove besökte vårt styrelsemöte med info om futsal. Oves engagemang verkligen ”sålde” in futsal samt att man vart inspirerad av att höra honom berätta om futsal och man vill verkligen göra en uppföljning efter man har bildat en futsal sektion.”
Ronny Forslöf, Kassör IF Olympia. Betyg 5(5)


”-Ove besökte vår träning med pojkar 06 och höll ett pass med tema rörelse och bollbehandling. Ove hade korta och tydliga instruktioner till övningarna (vad, hur och varför). Träningspasset var mycket tidseffektivt (mycket bolltouch och hög aktivitetsnivå).”
Fredrika Winström, lagledare Hässelby SK pojkar 06 och 10. Betyg 5(5)


”-Ove höll en träning för vårt A-lag samt en rådgivning kring vår blivande futsalsektion. Ove lyfte verkligen fram essensen i Futsal och vi hoppas på ett fortsatt samarbete till hösten”
Mikael  Larsson, lagledare/tränare Skå IK. Betyg 4(5)

”- Ove höll en lagom nivå för våra killar P13 som spelat futsal några säsonger men som mer spelat på känsla än struktur. De har aldrig varit så fokuserade tidigare på träning de var till och med lite blyga och det är jag inte van vid.”
Stefan Nerlich, Hässelby SK. Betyg 5(5)

”- Våra killar P13 fick en träning med mycket boll och rörelse som höll en lagom nivå. Vi var så nöjda med Oves pass att vi gav honom en present.”
Fredrik Larsson, coach IFK Lidingö P13. Betyg 4(5).