Nu gör vi skillnad – stöd ÖSK Futsal

ÖSK Futsal älskar att bedriva en idrottsverksamhet som engagerar och som involverar människor över hela staden. I spåren av Covid-19 kommer det att bli en större utmaning än någonsin tidigare. Klubbens ekonomiska situation kommer att testas – och nu har alla med svartvitt hjärta chansen att göra skillnad.

Coronaviruset har lett till att det väntar nya tider, både ute i samhället och inom idrottsrörelsen. Under dessa tider är alla föreningar i behov av ekonomisk hjälp. Coronavirusets effekter känns för hela samhället. Det påverkar inte bara oss i ÖSK Futsal, utan är ett problem för en stor del verksamheter landet över.

För ÖSK Futsals del kommer klubbens hela verksamhet att ställas på sin spets. Vi ser framför oss utmaningar med inte minst en ansträngd ekonomisk situation. Men precis som vi spelar futsal, vinner matcher och har roligt tillsammans ska vi ta oss igenom dessa utmaningar tillsammans.

ÖSK Futsal har därför bestämt sig för att starta en insamling. Stödet kommer att hjälpa oss att fortsatt bedriva vår engagerande och involverande verksamhet med minsta möjliga påverkan av Covid-19.

Klicka här för att komma till insamlingen.

Stort tack för ditt bidrag. Tillsammans är vi ÖSK Futsal!

Publicerad: 2020-03-31 12:00

Läs mer på ÖSK futsals hemsida