Mycket stark vinst…

Vinst mot Strängnäs FC

Med ligans målrikaste lag på besök i Borås såg vi fram emot en tuff match där det börjar med avvaktande spel från bägge lagen men i minut 11 sätter Medi 1-0 efter fint väggspel och med bra försvarsspel utnyttjar vi deras misstag och efter go press så gör Henrik 2-0 och i anfallet efter kommer en snabb omställning där Ricky får in den precis över mållinjen till 3-0. Strängnäs får till en kvittering men i sista minuten stänker Irfan in till 4-0 i krysset och ledning 4-1 i halvtid. Andra halvlek börjar med chanser för bägge lagen men det dröjer 8 minuter in innan Jahid sätter 5-1 efter ytterligare en upprullning, Strängnäs tar timeout och sätter upp jokerspel  och när vi får en utvisad för 2 gula kort med 9 minuter kvar blir det 5-2 men chanser kommer alltid i jokerspel och Jahid sätter 6-2, ytterligare reducering till 6-3 men läge igen och Wahid lyfter in 7-3 men spänning blir det då Strängnäs plockar i till 7-6 med 20 sekunder kvar men reultatet står sig och vinst med 7-6. 

Målskyttar: Jahid Jawid 2, Medi Dresevic 1, Ricky Lundberg 1, Henrik Svedberg 1, Wahid Jawid Irfan Delimedjac 1.

Matchens lirare uttagen av dagens matchvärd AB Bostäder gick till Medi Dresevic.

Nästa hemmamatch är på söndag 1 mars kl. 14.00 då vi tar emot Skoftebyns IF i vår 2 kr. match där våra sponsorer bjuder på inträdet till matchen så samla ihop er och kom till Boråshallen för att stötta killarna!

 

Läs mer på Borås futsals hemsida