IFK Uddevalla starkast…

Tuff match som vanligt mot IFK Uddevalla där man känner på varandra och chanser skapas direkt av bägge lagen men IFK tar ledning med 0-1 efter 3 min. och efter det har vi stolpskott m.m. men ett litet misstag så är det 0-2 bakåt. Spelet fortsätter fram och tillbaka där även 0-3 kommer innan reducering på kanonskott av Jahid och 1-3 i halvtid. Andra halvlek startar med att Uddevalla får spela med en man mer efter att vi dragit på oss två gula kort och vi försvarar oss bra men en oturlig retur från Viktor gör så vi har 1-4 bakåt. Vi saknar inte chanser men målis storspelar hela matchen och plockar det mesta och IFK är effektivare idag och sätter sina chanser till slutresultatet 1-8. 

Målskytt: Jahid Jawid

Nästa har vi två bortamatcher över helgen 18-19/1 med spel på lördagen mot Djurgårdens IF FF och på söndagen mot Hammarby IF. Nästa hemmamatch spelas onsdag 5 februari mot Torslanda IK kl. 19.00 i Boråshallen

Läs mer på Borås futsals hemsida