Förlust mot ÖFC

I dagens hemmamatch mot Örebro Futsal Club blir det förlust med 5-7 efter 1-1i halvtid. BAIK tar tag i matchen från första början och har flera öppna chanser men Dildar i ÖFC målet skär av på ett rutinerat sätt och ÖFC jämnar ut matchen men efter ett långt utkast nickar Henke in bollen och 1-0 men ÖFC gör en snabb omställning och vi har 1-1 i halvtid. Andra startar med ledning för ÖFC med 1-2 och är fortfarande en öppen match men där vi får en straff efter hands gör vi 2-2 och tar också ledning med 3-2 på skottretur av Henke. Här kommer vi fram till ett läge där bägge lagen dragit på sig 5 frisparkar var med 9 minuter kvar och ÖFC får första chansen där Dildar sätter 3-3 med 7 minuter kvar och direkt i anfallet efter gör ÖFC 3-4 men efter ett mönsteranfall kvitterar vi till 4-4 av jahid och får också långstraff men Irfan drar den ovanför mål och istället gör ÖFC 4-5 i anfallet efter med 4 minuter kvar men Wahid gör 5-5. ÖFC sätter upp ett jokerspel och gör 5-6 och då vänder vi till jokerspelet för oss men där räddar Dildar i målet och med lång utspark sätter han slutresultatet 5-7

Målskyttar: Henrik Svedberg 2, Irfan Delimedjac1, Jahid Jawid 1 och Wahid Zemarai 1.

Vi önskar en God Jul och hälsar alla välkomna till nästa hemmamatch på söndag 29 december då vi tar emot Nacka Juniors i Boråshallen.

Läs mer på Borås futsals hemsida