Seger mot IFK Göteborg

Matchen på söndagen slutar med en seger i vår favör, detta efter en riktigt, riktigt stark insats mot favorittippade IFK Göteborg. Vi vinner med hela 5-1 och tar med oss 3 poäng och många positiva svar efter de 2 första matcherna hem till Örebro.

Vi gör en bra match och leder rättvist med 3-0 i paus. Grabbarnas slit får utdelning där man följer matchplanen till fullo. Med lite mer skärpa kunde ledningen varit det dubbla i halvtidsvilan men vi var lite ofokuserade i vissa av våra avslutslägen. Vi spelar mycket bra försvarsspel över 40 minuter och är värda 3 poäng idag. Martin Herlin i målet gör även en mycket bra match och gör flera väldigt kvalificerad räddningar, beröm till honom då målvakter ofta hamnar i skymundan.

Målskyttar idag: Albert Hiseni x2, Amel Rastoder x2 och Anel Coralic.

Nästa match är mot Nacka Juniors och spelas hemma i Idrottshuset lördag den 9 november.

Publicerad: 2019-11-03 16:18

Läs mer på ÖSK futsals hemsida