ÖSK inleder samarbete med laget.se

Vi är glada att kunna presentera detta samarbete med laget.se. Detta är ett led i att fortsätta öka exponeringen för ÖSK som varumärke och futsalen som sport. Det var därav mycket viktigt och glädjande för oss att få med oss föreningssystemet laget.se på denna resa.

– Att bidra med föreningssystem till ÖSK Futsal känns bra och viktigt då futsalsporten på så många sätt går hand i hand med vår vision på laget.se som är ”Fler i idrott”. Futsalen har tydligt visat att den fångar upp och utvecklar många utövare vilket är grymt viktigt när idrottsrörelsen nu ska gå från triangel till rektangel, säger Oskar Gustafsson, Marketing Director, laget.se

Laget.se är en av Sveriges mest använda föreningssystem. Idag hjälper man över 3100 idrottsföreningar med administration och kommunikation.

Att ha med Laget.se ger oss unika möjligheter både internt inom klubben men även utåt i vår marknadsföring och våra möjligheter att synas på deras kanaler. Det är riktigt kul att ha laget.se med oss i två år och vi ser fram emot ett framgångsrikt samarbete.

Publicerad: 2019-11-04 14:00

Läs mer på ÖSK futsals hemsida