Förlust mot Nacka Juniors FF

Örebro SK Futsal kammade noll i SFL-matchen mot Nacka Juniors FF.
Det när bortalaget vann med 5-9 (3-4).
– Vi gör ingen bra match tyvärr, säger sportchefen Victor Huerta.

Under lördagen tog Örebro SK Futsal emot Nacka Juniors FF i Idrottshuset hemma i Örebro. Hemmalaget Örebro SK Futsal kom till spel stärkta av förra veckans bortavinst mot IFK Göteborg, samtidigt som bortalaget Nacka Juniors FF åkt på förlust i deras tre första matcher denna SFL-säsong.
Det var dock bortalaget Nacka Juniors FF som drog det längsta strået under lördagsmatchen och kunde vända hemåt till Stockholm och Nacka med tre poäng under lördagseftermiddagen.

Nacka Juniors FF tog tidigt ledningen i matchen då de gjorde både 0-1 och 0-2, och sedan fick ÖSK Futsal jaga matchen igenom. Både vid ställning 3-4 och 5-7 hade ÖSK häng på matchen, men Nacka spelade agressivt i sitt försvar med en väldig intensitet och när de fick chansen så tog de den. Sju av Nacka Juniors FF:s nio mål kom på kontring.
Vi gör ingen bra match tyvärr. Enkla misstag har man inte råd med på den här nivån, och samtidigt gör Nacka Juniors FF en kanonmatch. Vi försökte komma ikapp i slutet på matchen med jokerspel men släppte då in två mål och den chansningen gick inte hem.
Nästa match för Örebro SK Futsal sker redan nu på tisdag den 12 november klockan 19.15, då ställs man mot Strängnäs Futsal Club på bortaplan i Thomas Arena.
Vi får bryta ihop och komma igen nästa match, vi kan bättre än så här och det är många matcher kvar, säger klubbens sportchef Victor Huerta.

ÖSK:s mål gjordes av Anel Coralic x2, Simon Blomqvist, Denis Gerzic och Amel Rastoder

Publicerad: 2019-11-10 20:41

Läs mer på ÖSK futsals hemsida