Tisdagens sena match mot AFC slutade med en 3-4 förlust.

Sent på tisdagskvällen möttes Djurgården och nykomligarna AFC Eskilstuna
Det var en bra och tuff träningsmatch. Ett rött kort och fyra gula kort delades ut under matchen.

Det saknades inte målchanser och vore det inte för dem båda lagens två målvakter så hade resultattavlan visat andra siffror. Där alla fyra målvakter stod var för sig för många bra aktioner och räddningar.
Matchen skulle kunna sluta lite hur som helst kändes det. Men att det var ett lag som vann med uddamålet kändes rättvist.
När Djurgården missade lite i sin press och räknade fel så borde kanske AFC förvalta dessa chanser bättre, men där stod Bellman och sedan Reza i vägen som oftast. Samtidigt som Djurgården hade marginaler och bra AFC räddningar imot sig vid många avslut.

Trotts förlusten var både spelare och ledare nöjda efter matchen. Afnan, Vedran och David var belåtna efter matchen, och lät meddelade att mycket av det nya som implementeras just nu ser bättre och bättre ut. Spelarna går framåt och dem nya spelarna tar för sig mer och mer. Det är ett hårt matchande nu, träning idag onsdag och match imorgon torsdag igen, denna gång mot Nacka.

Djurgårdens trupp i gårdagens match var:

Joakim Andersson 25 min
Reza Muhammad 10 min

Emil Glans
Patrik Hedestad
Petter Andersson -1mål
Axel Hellberg – 1 mål
Junior Toko –
Mikael Josef – 1 mål
Jonatan Silviera
Salim Aly
Jonathan Salvo

Publicerad: 2019-10-02 09:13

Läs mer på DIF futsals hemsida