ÖSK Futsal förlänger sitt samarbete med Ateljé Änggatan

ÖSK Futsal kan med glädje meddela att vi förlänger vårt samarbete med Ateljé Änggatan. De har varit en fantastisk samarbetspartner för oss som har producerat våra lag- och spelarbilder över en längre period. Vi ser fram emot ett fortsatt framgångsrikt samarbete och är mycket glada över att ha med oss Ateljé Änggatan på vår resa.

Kommentar från Ateljé Änggatan

Vi ser fram emot två nya säsonger tillsammans med ÖSK Futsal. Vi ser vårt samarbete som ett bra sätt att stärka våra varumärken tillsammans. Vi har möjligheten att få vara kreativa när vi jobbar med ÖSK Futsal, det är något vi verkligen uppskattar.

Det är viktigt för oss att få vara med i hela organisationen inte bara herrarnas a-lag. Därför fotograferar vi föreningens alla lag. Nu hoppas vi säsongen blir så bra och lång som möjligt, det är en spännande tid och en härlig grupp människor vi får vara med och stötta.

Ateljé Änggatan – Din fotograf i Örebro.
Vi fotograferar allt från företag till privatpersoner. Behöver ni nya bilder på personalen eller är det dags för nya familjebilder? Kanske någon vän eller släkting ska gifta sig eller är gravid? Då är vi rätt fotograf för er.

Studion finns centralt på söder i Örebro. Vi har både Gesäll och Mästarbrev, det är tydliga bevis på att vi tar vårt yrke och kunder på största allvar.

Välkomna till Din fotograf – Ateljé Änggatan.

www.ateljeanggatan.se
Instagram & FB: @ateljeanggatan

Studion
Änggatan 30 / Kungsgatan 48
702 24 Örebro
019 – 12 14 85

Publicerad: 2019-10-28 19:49

Läs mer på ÖSK futsals hemsida