Johan Galanos – ny evenemangsansvarig

Johan Galanos kliver på tåget hos ÖSK Futsal i och med denna roll som evenemangsansvarig. Vi har sökt efter en person som kan fylla dessa skor och när Johan fick frågan valde han att tacka ja efter någon dags betänketid. Med denna rekrytering får vi en person som kommer säkerställa att våra evenemang runt matcher och annat blir av hög kvalité.
  
Johans största ansvar blir att allt går enligt kraven från ligan ner till ”golvet” och våra övriga funktionärer. Johan kommer ha ett övergripande ansvar och även se till att helheten blir av högsta klass. Med detta kommer vi se till att alla är redo för denna säsong på bästa möjliga sätt. Dessutom får Johan se till att eventet vid hemmamatcher blir en bra upplevelse för alla i publiken och alla runt om i klubben. Vi tog ett kort snack med Johan när detta blev klart och han var mycket positiv till sin nya roll.

Johan vad fick dig att tacka ja till uppdraget? 
– Jag har alltid varit på plats och hejat fram laget. Jag vill givetvis hjälpa till i klubben för den är på rätt väg och har en ljus framtid till mötes.  För jag ser en potential kring matcharrangemanget och hur vi kan ge besökare och alla andra förknippade till ÖSK Futsal bästa möjliga upplevelse i allt vi gör.

Vad har hänt sedan du fick uppdraget? 
– Jag var på en utbildning som ligan ansvarar för och sedan har jag  försökt titta på hur andra gör kring sina evenemang. Där har jag plockat det som andra klubbar gör bra och samtidigt tagit med mig inspiration på sånt som vi kan göra ännu bättre hos oss, allt för att skapa bästa möjliga upplevelse på plats. Jag har även pratat, och pratar fortfarande regelbundet med teamet med alla funktionärerna och övriga som ansvarade förra säsongen med tips och förbättringsområden samtidigt som jag försöker vara en hjälpande hand till alla som kan behöva det.

Johan hälsar även att alla är välkomna om man vill vara en del av hans gäng kring matcher och andra event som klubben ansvarar för.

Skicka in ett mejl till johan.galanos@oskfutsal.se så hör han av sig.

Vi vill passa på att välkomna Johan till sin nya roll och är spända på vad som komma skall.

Publicerad: 2019-10-29 20:51

Läs mer på ÖSK futsals hemsida