Nu är det dags för nästa kapitel i Djurgårdens IF futsal.

Nu är det dags för nästa kapitel i Djurgårdens IF futsal, där du kan bli delaktig!

Idag så spelar både Djurgårdens dam- och herrlag i högsta serien och nu vill vi utöka ännu mer. Under säsongen 2019/2020 kommer Djurgården futsal starta ungdomslag. Vi söker just nu både dig som tjej och kille i åldern mellan 15-19 år som är intresserade att träna och spela futsal med oss i Djurgården.

Säsongen är mellan oktober 2019-februari/mars 2020 med en planerad start vecka 41. Det kommer att vara regelbundna träningar, träningsmatcher samt cuper. Det kommer att finnas chanser att både träna och spela matcher seniorerna i SFL och i reservlagsserien. Djurgården Futsal har och har haft flera ungdomsspelare i organisationen, där flera spelare har blivit uttagen i futsal landslaget och tagit ett extra kliv i sin fotbollsutbildning.

Vill du veta mer, klicka på länken här!

Publicerad: 2019-09-13 12:53

Läs mer på DIF futsals hemsida