ÖSK Futsal tar ställning!

I samband med vår stormatch i Svenska Futsalligan mot Djurgårdens IF hemma i idrottshuset 13 mars så samarbetar ÖSK Futsal med Kvinnohuset i Örebro, ÖSK Futsal väljer att ta ställning – gör det du också!

Matchen mot Djurgårdens IF är en såkallad enkronanmatch, där Örebros näringsliv bjuder all publik på fri entré – samtidigt som dom är med och sponsrar Kvinnohuset.

Nu har även du som privatperson chansen att ta ställning, och göra skillnad. Här kan du skänka valfri summa till Kvinnohuset, en summa som Kvinnohuset får ta emot i Idrottshuset i halvtid mellan ÖSK Futsal och Djurgårdens IF. Alla som skänker en slant till Kvinnohuset, kommer att synas på LED-skärmen under matchen.

Om du vill vara med och bidra till Kvinnohusets viktiga arbete swishar du till 123-420 56 21 eller betalar in till bankgiro 795-5578, märk betalningen med ”Kvinnohuset”! Vill du sedan exponeras under matchen mot Djurgården behöver du fylla i följande formulär, https://bit.ly/2VsKuh6.

Läs mer på Örebro SKs hemsida