Inför Djurgården – Örebro FC

Lördagen den 29/12 tar Djurgården emot seriens kanske formstarkaste lag Örebro FC.

JK medlemar går in för endast 20:- då ingår även en lott, där du kan vinna ett säsongskort på Sofia stå 2019.

Djurgården har under säsong gjort en del förändringar i truppen, dels på grund av många skador och dels för att få in mer satsande futsal spelare i det långa perspektivet. Laget har gjort en hyffsad inledning på säsongen, men haft en lite sämre period senater två matcherna med två tunga förluster. Nu kommer en intensiv period med många matcher, och förhoppningarna är att truppen har tillfrisknat och blivit bredare för att ta poängen som krävs för att haka på i toppen.

Coach Bergqvist kommentar:
Vi har varit inne i en minst sagt strulig period. Där vi haft många avbräck på grund av många olika anledningar, men laget har slitit hårt och vi håller på att lyfta in några nya spelare just nu. Gruppen har ett starkt psyke och kommer växa ännu mer efter detta. Det är ju som det så vackert heter ”i motvind som draken lyfter.
Senast gjorde Patrik Wikman debut för Djurgården. Trotts få träningar med laget gjorde en solid insatts och kommer växa in i laget.
Dessutom så gjorde den nyligen uttagna P19 landlagspelaren Samuel en mycket intressant debut i SFL. Trotts sin unga ålder spelade han mycket moget. Nu har han en match i benen och kommer vara ännu bättre imorgon mot Örebro FC.

Truppen
23 Christoffer Krounis
35 Reza Akhlagi

4 Stephan Eriksson
5 Samuel Uddenberg
7 Emil Glans
10 Daniel Zakrisson
12 Rårsgar majid
13 Jesper Sommensjö
14 Daniel Aramesh
16 Patrick Wickman
17 Rami Younes
21 Petter Andersson

Varmt välkomna imorgon!

Publicerad: 2018-12-28 11:47

Läs mer på DIF futsals hemsida