U-laget spelade oavgjort!

I onsdagskväll spela U-laget 1-1 mot Hidingsta, är ett bra resultat för laget som inte tränat så länge tillsammans säger Victor Huerta. Det är ett fall framåt, både spelmässigt och attityds mässigt jämfört med första matchen (förlust 4-2 vs Kurdiska FF). Killarna blir bättre och bättre för varje träning och det ser bra ut. Idag visade de en fantastisk attityd och jobbade hårt för varandra. Vi har en hel del att jobba på i det taktiska, grunderna och allt vad futsal innebär. Det gäller att träna, träna, träna. Finns inga genvägar. Målskytt i dagens match var Farid Ghorbani som snyggt vickade förbi en försvarare och sköt bollen otagbart i bortre krysset. Bäste ÖSK:are var målvakten Husein Ahmadi som var ytterst nära att hålla nollan. Nästa match i div.3 är 27/11 mot Nerike IF kl. 20.10 på Adolfsbergsskolan. Nästa P17 match är söndag 25/11 kl.11.10 i Idrottshuset, då tar vi emot IFK Kumla.

Läs mer på Örebro SKs hemsida