Scandinavian FC Dam blir ÖSK Futsal Dam!

Tidigare i år gick vi ut med nyheten att vi under kommande säsong kommer ha ett damlag i våran verksamhet och idag kan vi gladeligen delge er att Scandinavian FC Dam kommer gå in i ÖSK Futsal.

“Mycket glädjande att vi idag kan gå ut med nyheten att Scandinavian FC Dam kommer gå in i vår organisation och bedriva den damsatsning som vi i och med kommande säsong drar igång. Vi hoppas på en rolig och givande första säsong och att den blir starten på en framgångsrik era för klubbens damlag.” – Andreas Sers (Ordförande ÖSK Futsal)

ÖSK Futsal Dam kommer säsongen 2018/19 spela i den lokala serien, med 20 spelare från start.

“Vi i Scandinavian FC Dam är väldigt glada över att ha blivit tillfrågade att bli ÖSK Futsals damlag. Det känns tryggt att ha en så pass stabil organisation som ÖSK Futsal bakom sig. Vi känner att det kommer ge oss de bästa förutsättningarna både på och utanför planen. Vi ser mycket framemot kommande säsong!” – Malin Schneider (Spelare i ÖSK Futsal Dam)

Vi hälsar alla spelare och ledare i Scandinavian FC Dam välkommna till ÖSK familjen och ÖSK Futsal!

Läs mer på Örebro SKs hemsida