Fri entré när IFK Uddevalla kommer på besök!

Det vankas futsalparty den 14 november när de svenska mästarna IFK Uddevalla kommer på besök. Inte nog med att det blir svensk futsal på högsta nivå, det är dessutom fri entré till matchen – tack vare Örebros näringsliv.

För ÖSK Futsal finns viss revansch att utkräva. Det senaste hemmamötet med Uddevalla var i slutspelet förra säsongen vilket slutade i en beklämmande förlust med 1-7. IFK Uddevalla ska förstås respekteras – till landslagssamlingen i slutet av oktober var inte mindre än åtta Uddevallaspelare uttagna – men de svartvita ser starka ut hemma i Idrottshuset och hoppas förstås på extra stöd från en stor publik denna kväll.

Matchen är flaggad som en ”enkronas-match” vilket innebär att en lång rad Örebro-företag skänker en krona för varje åskådare på plats. Så ta med dig svärföräldrarna, jobbarkompisarna och familjen ned till Idrottshuset för ett riktigt futsalparty där varje åskådare räknas.

Matchstart blir det klockan 19.00 den 14 november i Idrottshuset. Med fri entré får du knappast bättre underhållning än så den här kvällen.

Läs mer på Örebro SKs hemsida