Seger i första träningsmatchen!

ÖSK Futsal tog under eftermiddagen emot Afghanska FC ifrån Västerås, som sluta med en 6-3 (3-2) seger.

ÖSK Futsal tog emot division ett laget Afghanska FC, som bjöd upp till en bra match för de ca 100 personerna på läktaren.

Härligt att försäsongen startat. Även om det alltid är skönt att vinna matcher var det viktigast få en bra genomkörare mot ett bra motstånd. Idag fick vi jobba hårt i matchsituationer som är svåra att skapa i träning. Tycker alla gjorde en gedigen insats och våra provspelare visade att de vill vara med och slåss om en tröja. Afghanska imponerade på mig med tekniskt skickliga spelare som jobbade intensivt hela matchen. De kan säkerligen skaka om lag i division 1 säger tränaren Jacob Nilsson.

 

Målskyttar: Simon Blomqvist 3, Igor Almeida Barros, David Johansson och Martin Claro.

 

Läs mer på Örebro SKs hemsida