”Vi har fantastiska supportrar som kommer ge oss självförtroende inför uppgiften”

FC Lidköping United Futsal är ett nystartat futsallag som spelar i division 1 norra Götaland. 18 poäng av 18 möjliga har det blivit i seriespelet och en målskillnad på 37-13. På några månader bara så har tränaren Jakob Matanovic lyckats att spela ihop dessa grabbar till ett vinnande lag och att det råder futsalfeber i lilla Lidköping behöver vi inte sticka under stolen med. Det är bara att kolla på lagets fantastiska publiksiffror denna säsongen. Futsalmagasinet kontaktade lagets Erkin Hamidovic för att ta tempen på den storsatsande klubben inför avslutningen på serien. Erkin Hamidovic. Det har nu gått fem månader…

Detta är en del av en nyhet från Futsalmagasinet.
Läs hela nyheten här: ”Vi har fantastiska supportrar som kommer ge oss självförtroende inför uppgiften”.