Malmö krigar vidare för tredjeplatsen – krossade Torslanda

Malmö City FC har verkligen visat att de vill avsluta säsongen på bästa sätt, och knipa tredjeplatsen. IFK Uddevalla och Borås AIK har sedan tidigare säkrat de båda slutspelsplatserna i den södra serien. Under söndagen tog Malmö emot Torslanda, och där var det ingen tvekan om vilket lag som ville mest. Hemmalaget vann matchen med hela 6-1. Ett möte som den förra gången innefattade många känslor, där Torslanda vann matchen. Den här gången var Malmö det starkare laget, och i och med Skoftebyns oavgjorda resultat hemma mot FC Mellerud. Torslanda är fortsatt inblandade i bottenstriden, men ligger än så länge på…

Detta är en del av en nyhet från Futsalmagasinet.
Läs hela nyheten här: Malmö krigar vidare för tredjeplatsen – krossade Torslanda.