Falcao slog Söder Futsal – som nu är illa ute

Falcao FC har under de senaste säsongerna varit nästintill självskrivna i SM-slutspelet. Den här säsongen kommer de med största sannolikhet att missa det. Men än har inte det nu fjärdeplacerade Stockholmslaget gett upp. Under fredagskvällen besegrade de tabelljumbon Söder Futsal med 5-2 hemma i Botkyrkahallen. För Söders del ser det nu bra mycket jobbigare ut. Tabelljumbon har endast spelat in tio poäng den här säsongen. Visserligen har Täfteå, som ligger på kvalplatsen, även de tio poäng, men det med en match mindre spelad. På säker mark ligger KFUM Linköping med elva poäng. Söder möter i nästa omgång tredjeplacerade Norrköping, medan…

Detta är en del av en nyhet från Futsalmagasinet.
Läs hela nyheten här: Falcao slog Söder Futsal – som nu är illa ute.