TV4 nöjda med satsningen: ”Vi ser en stor potential”

TV4 har under hösten satsat stenhårt på svensk landslagsfutsal. Sveriges två landskamper mot Tjeckien, samt de fyra matcherna i Nordic Cup har alla sänts i kanalen TV4 Sport. Futsalmagasinet har pratat med Peter Henriksson, fotbollsansvarig på C More och TV4-Gruppen, som är väldigt nöjd med arrangemangen. – Jag tycker att intresset var riktigt bra, och vi är väldigt nöjda. Om man nu ska säga att det var vårt första riktiga test med futsalen, så känns det riktigt bra. Med Nordic Cup blev det också det lilla extra, säger han till Futsalmagasinet. Vill ni fortsätta sända landskamper? – Absolut, vi ser en väldigt stor…

Detta är en del av en nyhet från Futsalmagasinet.
Läs hela nyheten här: TV4 nöjda med satsningen: ”Vi ser en stor potential”.