”Jag sa till grabbarna att showa, bara vi vinner”

FC Mellerud har efter en knackig inledning av säsongen verkligen hittat formen. Under helgen som var slog de först Skövde United på hemmaplan under fredagen, för att sedan trycka dit de regerande mästarna IFK Göteborg på bortaplan under söndagen. Det var därmed deras första trepoängare i år. Lagets spelande tränare Valon Gashi var naturligtvis väldigt nöjd när han sammanfattade helgen. – Det känns riktigt bra. Det här betyder oerhört mycket för självförtroendet. Det betyder också mycket för hela föreningen, och egentligen hela Mellerud. Vi har haft lite oflyt i våra tidigare matcher, trots att vi gjort väldigt många bra matcher.…

Detta är en del av en nyhet från Futsalmagasinet.
Läs hela nyheten här: ”Jag sa till grabbarna att showa, bara vi vinner”.