Hett derby när lillebror tog emot storebror

Vädret var som det brukar vara i Göteborg såhär i vintertid nämligen grådassigt. Det skulle dock visa sig att temperaturen i Torslandahallen denna lördagskväll snarare skulle påminna om medelhavet. När klockan slog 19.00 stod två riktigt hungriga lag redo för spel i Göteborgsderbyt. Torslanda IK Futsal tog emot rivalerna IFK Göteborg Futsal och både på plan och läktaren var klimatet minst sagt hett. Göteborgssupportrarna som hade hittat ut på Hisingen skulle visa sig vara i minioritet på läktaren sett till antal men i majoritet vad gäller stämning och sång. Torslandafansen försökte hänga med i Sektion Tritons tempo och redan innan…

Detta är en del av en nyhet från Futsalmagasinet.
Läs hela nyheten här: Hett derby när lillebror tog emot storebror.