GALET målrik match när Mellerud tog första segern

Under fredagskvällen tog FC Mellerud emot Skövde United, och det var två lag i stort behov av poäng. Hemmalaget skulle till slut dra det längsta strået och vinna matchen – men det var långt ifrån en självklarhet. Matchen slutade hela 11-10 (!) till Mellerud som därmed också tog sin första trepoängare. Matchfakta SFL Södra FC Mellerud-Skövde United FC 11-10 (5-6) Målskyttar, Mellerud: Anton Snibb 4, Femija Selmanovic 3, Simon Schullström Jansson 2, Peter Mandic, Florijan Fejzulovic. Målskyttar, Skövde: Henrik Lara Rodriguez 4, Sargon Abraham 3, Edin Sahilovic 2, Johannes Hanna Abraham. LÄS ÄVEN: Fredrik Söderqvist vill bevisa att han förtjänar…

Detta är en del av en nyhet från Futsalmagasinet.
Läs hela nyheten här: GALET målrik match när Mellerud tog första segern.