Borås AIK hoppas kunna förlänga segersviten: ”Visst är jag lite förvånad”

Borås AIK öppnade säsongen med tung förlust borta mot IFK Uddevalla Futsal. Sedan dess har formkurvan pekat spikrakt uppåt. Efter fem omgångar placerar sig laget på en andraplats, en poäng bakom just IFK Uddevalla. Och säsongens kanske starkaste prestation var när de tvålade dit fjolårsmästarna IFK Göteborg med 4-2. Under lördagen beger sig Borås till Skåne för match mot Malmö. Ett möte som tränaren Petter Florentin ser fram emot. – Det ska bli roligt. Malmö har både jag och Borås mött flera gånger, och de har ju landslagsspelarna Kristian Legiec och Daniel Burda som man får hålla extra koll på,…

Detta är en del av en nyhet från Futsalmagasinet.
Läs hela nyheten här: Borås AIK hoppas kunna förlänga segersviten: ”Visst är jag lite förvånad”.