INFÖR SFL: Örebro FC: ”Vi hade för många olika viljor”

Det blev en tredjeplats förra säsongen, precis under slutspelsstrecket, men desto fler poäng ifrån. I år har man haft stor omsättning på spelare, men står ändå starkare rustade inför säsongen 2016/2017. Man spelar i SFL Norra där bland annat rivalerna Örebro SK finns. Futsalmagasinet har tagit tempen på Örebro FC inför seriepremiären mot fjolårets semifinalist Falcao FC via lagets General Manager Ronny ”Pilen” Pettersson. Hur har er uppladdning sett ut inför denna säsong? – Förutom att vår tänkta tränare fick jobb på annan ort, väldigt sent, så har det mesta gått ungefär som planerat. Vi har lagt mycket tid på…

Detta är en del av en nyhet från Futsalmagasinet.
Läs hela nyheten här: INFÖR SFL: Örebro FC: ”Vi hade för många olika viljor”.