Futsal med extra allt när Malmö besökte Torslanda

Det var lördag och äntligen dags för lite kvalitétsunderhållning på bästa sändningstid, som man brukar säga i televisionen. Torslanda tog emot Malmö i Torslandahallen där förväntningarna var stora på både Torslanda, med två nyförvärv i matchtruppen i form av Hampus Furublad samt Victor Edvardsen, och Malmö med sina landslagspelare i Robin Armandt, Kristian Legiec och Patrik Burda. Malmö, som inledningsvis inte förlorat en enda match ställdes mot ett hungrigt Torslanda som förlorat två och vunnit en. Skånepågarna var inledningsvis de dominanta laget då Torslanda knappt fick nudda bollen. Torslanda valde att backa hem och kontra vilket skulle visa sig vara…

Detta är en del av en nyhet från Futsalmagasinet.
Läs hela nyheten här: Futsal med extra allt när Malmö besökte Torslanda.