Bagger tillbaka mot Blåvitt: ”Kommer satsa mer på futsalen i år”

Den senaste matchen Robert Bagger spelade för IFK Uddevalla Futsal var i fjolårets SM-final mot IFK Göteborg Futsal. Där blev det visserligen uddamålsförlust, men Bagger gjorde ett hattrick och stod för en väldigt fin prestation i övrigt. Sedan dess har fullt fokus legat på fotbollslaget FC Trollhättan, och så även under inledningen av futsalsäsongen. Nu är dock fotbollssäsongen över sedan någon vecka tillbaka, och till fredagskvällens match mot just IFK Göteborg är han återigen en del av Uddevalla. – Det känns riktigt bra, och jag ser fram emot att lira futsal igen. Nu har jag jag ju gjort mitt debutår…

Detta är en del av en nyhet från Futsalmagasinet.
Läs hela nyheten här: Bagger tillbaka mot Blåvitt: ”Kommer satsa mer på futsalen i år”.