Resultat: FC Frölunda – Norrköping Futsal Klubb

Denna helg är Norrköping Futsal Klubb i Göteborg för att spela två matcher samt svetsa ihop truppen inför säsongens spel i SFL norra. Under lördagen spelade Norrköping sin första match där division 1-laget FC Frölunda stod för motståndet. Matchen slutade 8-3 till SFL-klubben. Laguppställning FC Frölunda Abdulhakim Alsultan Reda Baalbaki Aziz Babayigit Adnan Borovic John Gall Christian Jaconelli Celona Anes Jahic Azmar Jalali Viktor Kirsby Fredrik Pettersson Ferdi Shiba Timocin Zaynal Norrköping Futsal Klubb Ahmad Atallah Lutfi Patrick Ayala Elmir Bajraktarevic Paul Chamoun Tarik Hamza Sanel Hamzic Ermin Kojic Adnan Mahovic Ismedin Malkic Alen Nailović Johan Roxström Ahmad Samiz Haris…

Detta är en del av en nyhet från Futsalmagasinet.
Läs hela nyheten här: Resultat: FC Frölunda – Norrköping Futsal Klubb.