Oscar Kröger gör comeback!!

Täfteås kanske bästa spelare säsongen från 2014/2015 gör comeback! Det var ett stort avbräck inför säsongen 2015/2016 när Oscar Kröger meddelade att det inte blir någon futsal-lir, speciellt med tanke på vilken otroligt fin säsong han gjorde säsongen innan. Trots att Oscar är född 1997 gjorde han stort avtryck som 16 åring i SFL och var, som sagt, kanske vår bästa spelare. Man åtminstone säga att Oscar var den stabilaste spelaren i Täfteås första SFL-säsong och jag kan inte minnas en enda dålig match. Svårt att inte minnas tillbaka till bortamatchen mot Skövde, mot landslagsspelarna Hannah och Sargon Abraham, där…

Detta är en del av en nyhet från Täfteå Futsal.
Läs hela nyheten här: Oscar Kröger gör comeback!!.

Inlägget postades i Blog taggat med . Skapa ett bokmärke för länken.