Leif "Leffe" Järnqvist förlänger!

Jag har varit på chefstränaren Leffe och sportchefen Johan om vad som händer nästa säsong. Kommer Leffe vara kvar? Mannen som har varit med och byggt Spartak Örebro? Självklart blir han kvar.

Så här säger Johan om Leffe:
– Jag är nöjd med att Leffe tacks ja till att fortsätta leda laget kommande 1+1år. Nu är den pusselbiten löst. Leffe har gjort stora framgångar här tagit laget och klubben till två SM-Slutspel. Så det har aldrig varit någon annan diskution om tränar förtroendet. Nu kommer SM som vi ska prestera på hög nivå. Sedan börjar vi lägga resterande klossar i bygget.

Så fort Johan hade hört av sig till mig on nyheten, tog jag kontakt med Leffe och han svarade så här på mina frågor.

Hur känns det Leffe? Nu är det äntligen klart och officiellt.
– Jo, det känns inspirerande att få förlängt förtroende. Spartak har ambitioner att fortsätta utvecklas och det är ju lockande att vara med på den resan. Har ju lite koll på vad som händer bakom kulisserna så det ska bli spännande framöver. Funderade länge innan jag tackade ja första gången, men denna gång var det lätt. Har haft två roliga och utvecklande år och jag har lärt mig oerhört mycket. Sen får man inte glömma att det är ett roligt gäng att träna.

Har du haft andra anbud?
– Nej, jag har inte fått några erbjudande när det gäller futsal-coach. Däremot har jag fått rätt många förfrågningar från fotbollsklubbar. Men jag har har bestämt mig för att ta ett brejk och fokusera på futsal.

Skönt att Leffe är klar och förvänta er mer spelare snart!

Lycka till under slutspelet nu Spartak!

Publicerad: 2016-02-12 10:40

En nyhet från Spartak Örebro.
Läs mer på Leif ”Leffe” Järnqvist förlänger!.