Täfteå tvåa i Sunnanåcupen

Täfteå fick kvala in till huvudturneringen och det kan mycket väl varit avgörande för finalförlusten. Orken tröt och Morön kunde vinna finalen med 4-0, varav två i öppen kasse då man satsade allt framåt i slutet. Man ska inte glömma att vi även spelade match i lokalserien på morgonen innan vi åkte iväg till kvalspelet. 9 matcher på några få dagar känns nog i benen trots allt. Med allt detta i åtanke får vi vara nöjda med silver i vårt första deltagande i Sunnanåcupen. Till nästa år borde vi slippa kvalspelet och därmed ha en rimlig-are chans att spela hem pokalen. Vi säger grattis till Morön BK som segrade i turneringen och tack till ett fint arrangemang. Ses kanske nästa år!

Kvalspel:
Burträsk FF – Täfteå IK 0 – 2
Täfteå IK – Morön BK 2 6 – 1
Täfteå IK – IFK Ålund 6 – 1
Byske IF – Täfteå IK 1 – 4

Huvudturneringen:
Bergsbyns SK – Täfteå IK 1 – 2
Täfteå IK – Morön BK 2 – 1
Kvartsfinal:
Täfteå IK – Rönnskär Railcare IF 3 – 0
Semifinal:
Sunnanå SK – Täfteå IK 0 – 4
Final:
Täfteå IK – Morön BK 0 – 4

Poängligan

Publicerad: 2016-01-08 08:38

En nyhet från Täfteå Futsal.
Läs mer på Täfteå tvåa i Sunnanåcupen.