Täfteå åker till huvudstaden

Två viktiga matcher i helgen mot topplagen Falcao FC och Nacka Juniors FF. Vi förlorade mot båda lagen när de gästade umeå tidigare i serien, där vi gjorde en plattmatch mot Nacka och en mycket bättre match mot Falcao och faktiskt var värda ett bättre öde än förlust.

Med detta i åtanke känner vi att två vinster är inom räckhåll, trots att det skiljer väldigt många poäng lagen emellan. För Täfteå är det viktigt att hålla Team TG och KFUM Linköping bakom oss i tabellen och några poäng skulle hjälpa väldigt mycket. Vi har två matcher tillgodo på Team TG och en match tillgodo på Linköping.

Bottenstriden ser ut så här:

Örebro FC 9 matcher 10 poäng -16
Täfteå 9 matcher 9 poäng -20
Team TG 11 matcher 8 poäng -24
Linköping 10 matcher 7 poäng -20

Hela tabellen

Fyra lag är inblandade med ungefär lika usel statistik. Täfteå har allt i egna händer att säkra nytt kontrakt till nästa års SFL. Vi möter dessutom Linköping, Örebro FC och Team TG i seriens sista matcher. Det kan bli väldigt rafflande och det är inte helt omöjligt att sista matchen i serien blir väldigt avgörande, det passar väl utmärkt med ett rykande hett derby mot Team TG. Men förhoppningsvis är kontraktet klart innan den matchen mot Team TG (7 februari).

Publicerad: 2016-01-08 08:59

En nyhet från Täfteå Futsal.
Läs mer på Täfteå åker till huvudstaden.