Referat: Täfteå IK – Örebro Futsal Club

Med kniven nästan på strupen, då är det svårt att ta fram sitt bästa spel. Men idag gör vi en fantastisk första halvlek, där vi borde gått till halvtidsvila med mer än bara 1-0 i ledning. Andra halvlek får vi nästan ge till Örebro, som rättvist gör 1-1 och sedermera borde gjort fler mål… de missade till och med öppet mål! Istället är det Emil Sjöberg och Täfteå som får sista ordet med ett segermål med bara 50 sekunder kvar av matchen. Simon lobbar in en boll från halvplan, som Emil touchar och ställer målvakten retligt.

Kanske inte helt rättvist, men inte heller orättvist. Sett över hela säsongen har vi fan förtjänat lite flyt! Nu är vi nästan på säker mark. Ny batalj imorgon mot jagande KFUM Linköping.

Publicerad: 2016-01-30 15:10

En nyhet från Täfteå Futsal.
Läs mer på Referat: Täfteå IK – Örebro Futsal Club.