Referat: Falcao FC Stockholm – Täfteå IK

Revanchsugna från förlusten mot Nacka dagen innan och gruvligt revanchsugna från förra mötet med Falcao, där vi borde vunnit. Vi börjar matchen otroligt bra och Falcao tvingas tidigt ta Time Out. Vi går till halvtidsvila med 2-1, där vi olyckligt släpper in 2-1 i slutminuterna. Andra halvlek blir ett ställningskrig där Falcao mycket tydligt visar att de ville kvittera, men inte till vilket pris som helst. Vi jobbar stenhårt och skapar tillräckligt med chanser för att uttöka ledningen, Istället utnyttjar Falcao ett misstag från oss och gör 2-2 med sex minuter kvar. Spänningen blir olidlig med tanke på hur vi brukar kunna tappa matcherna i slutminuterna. Men denna gång håller vi ut och förtjänar poängen, den första nånsin mot det uppskrivna Falcao FC som spelar med så många namnstarka lirare. En poäng som mycket väl kunnat vara tre, men kanske var 2-2 i slutändan ett rättvist resultat. Kanske.

9’ 0-1 Abdul Abdulmajid
10’ Varning Alaa Mohammad
12’ 0-2 Fredrik Wennebro
17’ 1-2 Aday Kaplan
25’ Varning Michel Basberber
33’ Varning Anders Bååth
33’ Varning Fredrik Arvidsson
34’ 2-2 Stefan Ostojic

Publicerad: 2016-01-11 15:49

En nyhet från Täfteå Futsal.
Läs mer på Referat: Falcao FC Stockholm – Täfteå IK.