Inför seriefinalen mot Falcao – Leif Järnqvist

Vi har inför seriefinalen ställt lite frågor till vår coach Leif och frågat lite frågor.

Du är nominerad till årets coach i futsal. Hur känns det?
– Jag känner mig hedrad att jag blivit nominerad till årets coach. Tror att vår fina säsong i SFL ligger till grunden för denna nomineringen. Förra året var vi sist in i slutspelet. I år var vi först.

Nu väntar seriefinalen mot Falcao. Vad har du att säga om matchen?
– Seriefinalen blir en hård batalj. Jag är ganska övertygad om att Falcao kommer göra allt för att säkra en slutspelsplats redan på lördag. Vid förlust så har de en direkt avgörande match mot Nacka om sista slutspelsplatsen. Falcao är ett bra lag som spelar en lurig futsal. Det känns som de har tusen varianter på alla fasta. Så det gäller att vara närvarande och fokuserade. Jag tror vi kommer vara taggade och beredda på en tuff match.

Hur ser truppen ut inför denna match?
– Truppen känns bra efter att vi fått in nya spelare som både breddar och spetsar till truppen. Det har varit bra fart och härlig stämning på träningarna. Det är väl bara Erik Nilsson och Simon Karlsson som inte är tillgängliga för spel. Så det känns stabilt.

Publicerad: 2016-01-30 14:00

En nyhet från Spartak Örebro.
Läs mer på Inför seriefinalen mot Falcao – Leif Järnqvist.