"Beskedet efter operatonen blev tungt"

Simon har precis opererat sig och jag vi har varit i kontakt med honom.

Så här säger han efter operationen.

Äntligen är du opererad Simon. Hur gick det?
– Operationen gick i sig bra. Blev sövd under tiden. Men beskedet efter operationen blev tungt eftersom att det första beskedet förra veckan var en spricka och en lös benflisa, som jag hade förstått det. Så var inte fallet utan knölen var brutet/av som jag förstått och ser på bilderna.

Hur går dina tankar i huvudet nu när du blir borta en längre än vad du trodde?
– Min första säsong i divison 2, vill gärna vara med och träna fullt med laget. Kumla har ett bra schema för alla spelare och upplägget är bättre än på många år med nya fystränare, tider och olika former av träningar. Det är bittert men det finns inget att göra förutom att komma tillbaka starkare och visa att ingen ska sno min plats i laget liksom.

Hur länge blir du borta?
– Gipset ska sitta i 4 veckor sen ska jag byta till ett mindre gips och ha det i 4 veckor till. Efter 8 veckor är det dags för rehab eftersom det kommer göra ont. Det kommer dessutom vara stelt och svullet. Läkaren sa att jag kan glömma vårsäsongen men vill inte sätta något datum. Vi får se hur jag mår framöver. Jag vill inte göra något dumt samtidigt som jag vill skynda på allt litegrann.

Du är sjukskriven nu, vad ska du göra om dagarna?
– Ja, det är en fråga som jag inte riktigt funderat på. Jag är en man som garanterat kommer klättra på vägarna och blir uttråkad på nolltid så jag vet faktiskt inte. Träna hemma så mycket som möjligt och så mycket jag kan. Har tagit hem lite redskap jag känner att jag klarar med.

Rykten går att du är helt outstanding på FIFA. Kommer du satsa på spelandet när du nu är skadade?
– Håller med. Vissa dagar är jag outstanding, beror på motståndet. Jag kan inte satsa på spelandet för att jag har varken FIFA eller en spelkonsol så det blir svårt. Haha

Nu får du skynda på långsamt Simon, och krya på dig önskar hela laget!

Publicerad: 2016-01-25 21:30

En nyhet från Spartak Örebro.
Läs mer på ”Beskedet efter operatonen blev tungt”.

Kommentarer inaktiverade.