Spelschemat för SFL 2015/2016

Nu är spelschemat spikat för kommande säsong i Svenska Futsalligan. Vi inleder serien 7 november på bortaplan mot förra säsongens tvåa, Spartak Örebro FC. Dagen efter lirar vi mot KFUM Linköping. Faktum är att vi började även förra säsongen med premiär mot Spartak Örebro, denna gång vann vi med 5-3 men då på hemmaplan. Vi avslutar seriespelet på hemma, men som bortalag, mot Team TGU FF som är nya i serien.

Det här året har vi lagt endast en match per dag, men det kommer bli match lördag och söndag istället. Vi tror det kommer bli ett mycket bättre upplägg. Undantaget är matcherna mot Team TGU FF som blir singelmatcher.

Övrigt att notera är att IFK Skövde hoppat av serien och ersättare blir Norrköping FK, som åkte ur serien förra säsongen.

Spelschema SFL 2015/2016

Publicerad: 2015-10-05 09:32

En nyhet från Täfteå Futsal.
Läs mer på Spelschemat för SFL 2015/2016.