20 augusti sista dag för anmälan till seriespelet

Den 20 augusti är det sista dagen för anmälan till vinterns regionala seriespel. Detta seriespel gäller som kvalificering till futsallsvenskan 2015-2016 men även som ett måste för att få halltider. Dvs som fotbollsförening i en av de större städerna kan du inte räkna med halltider om ni inte deltager i detta.

Jag hoppas att de stora fotbollföreningarna ställer upp med sina juniorlag i brist på intresse eller överskott på bra träningsmöjligheter utomhus för seniorerna.

denna länk kan du läsa mer och ladda hem anmälningsblanketter både för dam och herr men notera att de skall vara inne nu på onsdag 20/8.

För föreningar i Stockholm som vill deltaga i detta regionala seriespel så kommer vi som tidgare annonserat sträva efter att vi får en egen liga med möjlighet till allsvenskt kval men det kräver minst sju anmälda lag. Dvs att Stockholmligan blir ett av flera regionala seriespel.

Inlägget postades i Nyhet. Skapa ett bokmärke för länken.