Stockholms Futsal liga startar

Till hösten kommer Stockholm äntligen få ett riktigt seriespel i futsal med DM-status. Stockholm Fotbollförbund (StFF) och futsal.se samarbetar med arrangemanget som detta första år endast kommer omfatta åtta lag. Ambitionen är att till nästa säsong utöka detta med en division två och året därefter med en division tre.

Inbjudan kommer skickas ut till alla fotboll- och futsalföreningar i Stockholm i mitten på augusti och anmälningsavgiften på 1000:- måste vara inbetald strax därefter – 1 september. Inbetalningsdatum gäller enligt först till kvarnprincipen. Vinnande lag kan titulera sig DM-mästare.

Endast föreningar anslutna till StFF kommer få inbjudan, så går ni i tankar på att bilda en förening, kontakta undertecknad omgående så hjälper vi till.

Vill ni vara med? Kontakta Ove senast 1 augusti på email: ove.holmberg@gmail.com

Diskutera/fråga gärna på vår Facebookgrupp här eller via kommentarsfältet nedan.

 

Inlägget postades i Nyhet. Skapa ett bokmärke för länken.