Stockholm storsatsar på futsal!

Hallbristen i Stockholm gör att futsal halkar efter jämfört med övriga landet. Situationen är uppmätt som tre gånger värre än i Göteborg och säkerligen tio gånger värre än vilken annan stad som helst. Trots detta kämpar vi vidare för att få till halltider och nya hallar och ett krav för att få mer utrymme i hallarna är att vi har en seriös tävlingsverksamhet i staden.

Därför startar futsal.se tillsammans med Stockholm fotbollförbund upp en satsning att återuppväcka den avsomnade NIKE- eller Stadium-cup samt att inför att seriespel med fler än en division där vinnaren går till nästa säsongs kommande ”futsalsvenska”.

Så här kommer systemet se ut för herrarna (damernas ser likandant ut fast saknar ”futsalsvenskan”):

sthlm_herr

1. Ligan kvalificerar vinnaren direkt till Futsalsvenskan 2015-2016. 2. Vinnaren i cupen kvalificeras till kval till Futsalsvenskan 2015-2016. 3. Samtliga lag deltagande i ligan är kvalificerade till cupen utan kostnad (ingår i anmälningsavgiften till ligan). 4. Om utslaget i kvalet går man till ligan. 5. Sista lag i ligan går till div 2 2015-2016. (SAAB är endast en platshållare för den kommande sponsorns namn)

Kontakta oss om ditt lag vill ha mer info. I augusti kommer inbjudan och det är först till kvarn för åtta lag.

 

Inlägget postades i Nyhet. Skapa ett bokmärke för länken.