Albert årets ledare

Albert Krasniqi är ett känt futsalansikte i Stockholm. Tidigare som spelare i Falcao men numera som coach. Grattis Albert till titeln som årets ledare!

Varför vann du denna titel?
– Kanske för att flest personer har röstat på mig. Eller ????

Ah, blygsam kille. Utveckla!
– Allt jag gör, gör jag med 100% engagemang.  Ingenting blir bra om man gör det halvdant.  Vi har blivit mer professionella, inte bara föreningen i sin helhet utav även spelarna har tagit ansvar och alla strävar efter  samma mål. Vi har gjort omorganisationer i föreningen, jag har en assisterande tränare (Daniel Blanco) en målvaktstränare (Ali Darwich) en allt i allo (Peter) och ordföranden (Janne). Arbetsfördelningen är strukturerad på ett bra sätt, och alla är delaktiga.

Inför nästa år så vill vi ta ett steg till i utvecklingen av Futsalen genom att starta ungdomsverksamheten i föreningen och fostra blivande landslagspelare.
På din fråga vad jag gör för att bli så här bra, så skulle jag säga att min drivkraft har inga gränser och folk i min närhet vill också framåt mot nya mål.

Du coachar ju även fotboll, hur får du det att gå ihop?
– Jag har sagt upp mig från mitt uppdrag som tränare i Assyriska FF superettan, så det har funnits massa tid för Futsal. Har även tittat på de flesta turneringar. Så jag har bra koll på de flesta spelare kring Stockholms län.

Ge oss ett av dina knep som Coach?
– Var bestämd men också lyhörd det är oftast svår balans. Få spelare att tro på dina idéer. Lyckas man med det så är man en bra bit på väg.

Hur går det i helgen i SM?
– Falcao FC Stockholm vinner.

Är du vår nästa förbundskapten i futsal?
– Jag tycker Per Broberg gör ett fantastiskt jobb idag som Förbundskapten. Skulle jag få förfrågan så skulle jag med glädje tacka ja. Det skulle vara en ära att vara Förbundskapten och representera gul o blå Internationellt.

årets_ledare_2014