Semifinalerna lottade!

utslagen_skovde

Någon Abraham efter SM-finalen 2010? Revanch på lördag?

Lottningen inför helgens semifinaler i Falun är nu gjord och det blev följande:

  • Kl 11:30 Söderhamns FF – Göteborg FC
  • Kl 11:30 IFK Skövde FK – Falcao FC

Jag vidhåller mitt ursprungstips att Falcao tar hem detta fast de fick den tuffaste lottningen. Det skall också bli intressant att se hur många nya landslagsmän från Falcao som tar plats nu. Hur hanterar Broberg klyschan att ”aldrig ändra ett vinnande lag”? Rent kapacitetsmässigt har Falcao de bästa spelarna hävdar jag men det är inte detsamma som given landslagsman. Övriga lag har jag ingen koll på utan önskar alla lycka till. Må bästa lag vinna och visa var futsals framsida är.

Inlägget postades i Nyhet. Skapa ett bokmärke för länken.