Ring Krutov!

I helgen avgörs SM i Falun igen av någon anledning. Enligt mig borde det ha varit Göteborg men evenemangsstaden nr 1 krutovkanske inte pallar ett sådant stort arrangemang? Stockholm hade ansökt men fick inte ens svar. Halmstad, Växjö, Lindesberg, Falun är ju inte precis futsalmetropoler men där har SM-slutspelet gömts undan tidigare. Nästa år Sillhövda? Faluns arrangemant förra året var förmodligen toppen eftersom dom får chansen igen, det vet alla spelare som var där samt Falukurirens uttvingade, men vi som är intresserade och inte har råd/tid/lust att åka så långt var väldigt kritiska till mediabevakningen. Att inte få weblivesändning beror på de rättigheter som SvFF sålt till TV4 och dom har ingen lust att sätta ett team upp till Falun med OB-ersättning för att bevaka vår sport.  Med det var ett år sedan så nu hoppas vi att det blir websändning live för oss andra.

Tills dess kan vi njuta av finalen i 2011 i Solna mellan Vimmerby och Skövde där Skövde lekte futsal tills det var fem minuter kvar och tappade trygg 5-2 ledning till torsk 6-5. Det som hände sen för Vimmerby i UEFA cupen har vi förträngt. Filmare är Krutov. Googla på honom och se till att han dokumenterar SM finalen till eftervärlden denna gång.

Del 1 av SM finalen 2010

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=k8aEF6OC4ko]

Del 2 av SM Finalen 2010

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=miy_FhFQhWg]

Upplösningen av SM-finalen sedd från Vimmerbys läktare (del 6 av 6)

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=6i15FF8VWig]

 

 

Inlägget postades i Nyhet. Skapa ett bokmärke för länken.