Idag SM-finaler!

Idag spelas SM-finalerna i Falun. Hade tänkt åka upp men avståndet tar ut sin rätt. Ingen av mina futsalkompisar åker heller upp så sitta i en bil 60 mil en lördag i snöyra är inte aktuellt. Dessutom finns inga biogasstationer där uppe så min bil klarar inte resan dit. Jag skall nu släppa tjatet på att gömma ett SM i obygden.

Niklas blogg skriver han om finallagen men nämner inte Söderhamn. Jag unnar verkligen GFC guldet men det skulle vara häftigt om Söderhamn skulle ge svar på tal redan i semin. Nicklas nämner dock felaktigt att IFK Skövde har fem guld och ett silver. Rätt skall vara ett silver eftersom de fyra gulden 2006-2009 togs av Skövde AIK som är en annan förening, där dock Abrahams var tongivande. Se alla SM-vinnare genom tiderna här.

Liverapporter från dagen är utlovade av spöksiten svenskfutsal.se. Vi hoppas dom håller det löftet eftersom SvFF ännu en gång missar att direktsända över webben. Det hade varit enkelt att med tjänster Bambuser göra detta men så kommer inte att ske. När vi arrangerade SM i Solna 2011 så hade vi långa dialoger med TV4 som faktiskt öppnade för direktsändning bara vi stod för minst tre kameror, direktlänk och personal därtill. Vi pratar om produktion för hundratusentals kronor så det sprack. Att däremot ställa upp en kamera och sända över webben är gratis – hoppas att någon gör det idag på eget bevåg. Skapa ett konto på bambuser.com och filma med din mobil eller ännu bättre en kamera på stativ.

Jag hoppas också på flitiga tweets på taggen #futswe för att få information från dagen. Om nån vill skriva en rapport eller skicka en bild tar vi gärna in den här. Maila då ove.holmberg@gmail.com.

Lycka till lagen! Hjärtat säger GFC, förnuftet Skövde, mina pengar ligger på Falcao men det skulle vara häftigt om Söderhamn täppte till truten på de andra kaxiga lagen. Odds:

  • Skövde 2,2
  • Falcao 3,1
  • GFC 2,8
  • Söderhamn 6,2

Forza/Ove

 

söderhamn

SM-guld till Söderhamn?

 

Inlägget postades i Nyhet. Skapa ett bokmärke för länken.