Folkets spelare

Årets spelare utses av futsal.se sedan 2005. Vi har använt olika format varje gång men vi hoppas varje år att Svenska fotbollförbundet villmrx ta över för att vi skall få ett riktigt pris på den årliga fotbollsgalan. Hittills har dom ej besvarat frågan men vi håller tummarna för att futsal kommer in i fotbollsfamiljen snart. Tills dess laborerar vi årligen med formatet för hur röstningen går till. I år kommer den baseras på två kriterier:

  1. Spelaren måste ha spelat minst 2 matcher i landslaget under 2012/2013.
  2. Spelaren måste vara framträdande på SM-slutspelet i Falun 2013.

De fyra regionansvariga, Johan Ivhall (Örebro), Hampus Lundström (Malmö), Martin Norén (Göteborg) och Ove Holmberg (Stockholm) kommer  under nästa vecka nominera fyra spelare som har chans på titeln.

Dock kommer vi ge alla futsalfans där ute chansen att rösta fram sin favorit. Den röstningen påverkar inte vilka fyra kandidater som nomineras utan skall ses som ett ”folkets pris”. Röstningen om folkets spelare stänger 8 februari kl 17:00. Pris till årets spelare och folkets spelare kommer delas ut efter SM-finalen.

Rösta på Folkets spelare här:

[polldaddy poll=”6873156″]