Årets spelare – Mönell eller Darwich?

dan_monell

Dan Mönell – skyttekung i landslaget och spelare i GFC

Futsal.se har nominerat två spelare till ”Årets spelare”. Som vanligt förväntar vi oss frän kritik för nomineringarna på grund av den bristande processen som inte är ”rättvis”.  Men som vanligt kontrar vi med att kritik ska vi ha men då konstruktiv sådan. Hur ska vi göra den rättvis? Ge oss förslag! Förra året fick Per Broberg ensam uppdraget att utse årets spelare. Då gnälldes det på att han var Götegborgare och inte hade koll på Stockholm. Övriga åren röstade vi via webben och nu har vi nominerat landslagsmännen Mönell och Darwich och det kan ingen hävda är fel gubbar. Personligen saknar jag dock någon från Skövde och Skåne (Legiec kvalar inte in pga reglerna i år med närvaro i Falun) men ingen har nominerat någon därifrån. Det tål även att upprepas att vi har bett SvFF att ta över processen för detta pris men vi får nog se det som att vi inte är med i familjen ännu? Men hur skulle fotbollsgalan se ut om det drällde in en massa futsalspelare bland gubbarna?

Nu är det Mönell eller Darwich det gäller. Juryn består av MrX som kommer befinna sig på plats i Falun helgen och prestationen där blir direkt avgörande.

Hur som helst – vinnaren koras i helgen. Kommentarsfältet nedan väntar på den årliga kritiken från alla ni som vet bättre men som inte gör ett skit för att få det bättre;)  Samt från dig som har det där förslaget hur det verkligen skulle kunna göras bättre.

Parallellt med denna utmärkelse fortsätter ”Folkets lag” som nu har över 1800 röster! Matcher är tajt mellan Sargon Abraham och Kristian Legiec. Vi stänger slussarna på fredag.

 

allidarwich

Alli Darwich – höll nollan mot Estland och målvakt i Falcao.

Inlägget postades i Nyhet. Skapa ett bokmärke för länken.